Filiaal zoeken

Trendblog

Gespotte trends uit mode-shows, hot news van celebs over de hele wereld of fashion van de straat: op deze blog lees je het! Niet te missen dus voor fashionista’s, modeliefhebbers en al diegenen die dit willen worden…

Je hebt de trendblog geselecteerd naar Maria Collodoro ..

Trends van de catwalk

van Maria Collodoro op 08.02.2011 om 09:27 uur


Nieuw jaar - nieuwe garderobe? Dat hoeft niet zo te zijn! Sommige gekoesterde trends blijven in het nieuwe jaar. Anderen echter, moet wijken in het nieuwe seizoen, althans tijdelijk. Wij nemen een kijkje in de modetoekomst.
verder lezen

Tags

Delen op

Fashion gossip 2010

van Maria Collodoro op 04.02.2011 om 10:00 uur


Schandalen, successen en verliezen: Ook in het afgelopen jaar hadden de grootste krantenkoppen van de modescene meer te doen met roddels dan met mode. Waarover de modewereld in 2010 het hardst heeft gefluisterd? We laten het jaar passeren.
verder lezen

Delen op

Fashion statements

van Maria Collodoro op 13.01.2011 om 18:00 uur


Designerkleding kun je kopen, maar je stijl moet je creëren. Sterren zoals Zoe Saldana, Stefani Joanne Angelina Germanotta alias Lady Gaga en Emma Watson zijn erin geslaagd in 2010, duidelijk en perfect aanwezig te zijn op de rode loper. Een overzicht van drie mode-supersterren.

verder lezen

Delen op

Wear a smile and feel lucky!

van Maria Collodoro op 07.01.2011 om 09:12 uur


Ik heb de zon nodig - maar in de winter heeft de zon mij niet nodig want hij laat zich niet aan me zien! Maar helaas, mijn enthousiasme en mijn geluk hangen vaak van de opwarmende stralen af! Hoe zorgen we ervoor dat we onze stemming naar een good-mood-niveau duwen ondanks het ontbreken van de zon?

verder lezen

Tags

smile .

Delen op

De kleur rood!

van Maria Collodoro op 27.12.2010 om 14:49 uur


Mijn relatie met de kleur rood - in het bijzonder tot schoenen - geeft reden tot na denken. Ik hou van deze opvallende, vurige kleur, omdat deze op de een of andere manier bij mij past.

verder lezen

Tags

rood .

Delen op

Schoenen, schoenen, schoenen

van Maria Collodoro op 15.12.2010 om 09:00 uur


Schoenen hebben mijn zintuigen altijd beïnvloed. Ik ruik alleen nog maar leer, hoor geen stemmen meer en ik voel me gedragen door de wolken. De focus is beperkt tot het object van verlangen. Op een shoppingtour door Milaan, was het weer zover.

verder lezen

Tags

Delen op

trendblog Archief

Alles wat belangrijk is en was, vind je hier in een overzicht.

naar boven