Welkom bij de carrieresite van vanHaren

vanHaren Schoenen B.V. behoort al sinds 2008 tot één van de Beste Werkgevers, en is in 2014 benoemd tot de Beste Werkgever in de Retail. Daarbij is vanHaren dé winkel waar iedereen kan shoppen voor trendy schoenen tegen betaalbare prijzen. Met ruim 140 winkels en een online shop is er altijd een vanHaren in de buurt. Bij vanHaren hebben de medewerkers hart voor de zaak. Het is een echt familiebedrijf met een internationaal tintje. Sinds 1985 maakt vanHaren deel uit van de Duitse Deichmann Groep, deze is met ruim 3500 winkels in 23 landen de grootste aanbieder van schoenen ter wereld! Kies jij voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen.

       

Versneld zoeken

Selecteer één of meerdere functiegroepen

 Leidinggevende in de verkoop

Zit het managen van een winkel bij jou in het bloed, kijk dan snel naar de mogelijkheden.

 Verkoopmedewerker

Ben jij iemand die klanten graag een welkom gevoel geeft in de winkel, kijk dan snel naar de mogelijkheden.

 Support Office/Logistiek Centrum

Ben je op zoek naar een leuke vacature op een van de afdelingen op ons kantoor, distributiecentrum of als etaleur, kijk dan snel naar de mogelijkheden.

 BBL/BOL en overige stages

Zoek je een leer-/werkplek of stage in Verkoop of op een afdeling op ons Support Office, kijk dan snel naar de mogelijkheden.

 

vacatures in je omgeving: woonplaats straal km

Privacyverklaring voor online sollicitaties

 
     
 
© 2013 DEICHMANN