Slippers voor Dames

131 resultaten

Zwarte slipper

-50%

€ 9,99 € 19,99

Zwarte slipper

Graceland

Zwarte slipper

-50%

€ 14,99 € 29,99

Zwarte slipper

Graceland

Beige slipper

-50%

€ 9,99 € 19,99

Beige slipper

Graceland

Bruine slipper

-50%

€ 11,49 € 22,99

Bruine slipper

Graceland

Taupe slipper

-30%

€ 20,99 € 29,99

Taupe slipper

Esprit

Taupe slipper

-30%

€ 13,99 € 19,99

Taupe slipper

Oxmox

Khaki slipper

-50%

€ 12,49 € 24,99

Khaki slipper

Graceland

Gouden slipper

-50%

€ 11,49 € 22,99

Gouden slipper

Graceland

Zwarte clog

-50%

€ 27,49 € 54,99

Zwarte clog

Skechers

Beige slipper

-50%

€ 12,49 € 24,99

Beige slipper

Graceland

Roze clog
€ 14,99

Roze clog

Blue Fin

Slippers voor dames

Slippers staan symbool voor de zomer en daarmee ook voor plezier. Veel van de mooiste zomermomenten beleven we namelijk op onze dames slippers. We slenteren ermee langs de boulevard, schuiven ermee aan bij de zoveelste gezellige barbecue of dansen ermee tot in de late uurtjes. In de grote onlinewinkel van vanHaren vind je jouw nieuwe favoriete paar badslippers, teenslippers of muilen tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar dames slippers van Nike, dames slippers van adidas of slippers in een bepaalde kleur of stijl: bij ons vind je slippers die perfect passen bij jouw zomerplannen.

Dames slippers van adidas of Nike

Het aanbod aan slippers was lange tijd allesbehalve hoogwaardig. De modellen waren vaak gemaakt van goedkoop kunststof en waren met weinig liefde ontworpen. Hoe anders is dat nu? Dames slippers zijn verkrijgbaar in allerlei trendy stijlen, vormen en kleuren, en slippers voor damesvan merken als adidas of Nike zijn echte mode-items geworden. Een echte must-have voor deze zomer zijn de dames slippers van adidas. De badslippers zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en zitten superlekker. De zool heeft een aangenaam voetbed en op de wreefband zijn de drie kenmerkende strepen (het logo van het merk) afgebeeld. Je kunt ze hip combineren of ze lekker praktisch dragen, bijvoorbeeld onder de campingdouche na een lange dag op het strand. Ook merken als Graceland, FILA, Esprit en Easy Street verkopen mooie zomerse dames slippers tegen betaalbare prijzen. Het leuke: je vindt ze allemaal bij ons!

Slippers voor dames in het zwart

Slippers hebben een casual zomerse uitstraling, maar kunnen ook erg elegant zijn. Ben je op zoek naar een stijlvol model, dan zijn dames slippers in het zwart of wit een uitstekende keuze. Bij vanHaren vind je bijvoorbeeld zwarte muilen van Medicus, Oxmox en Casamia. Je draagt ze onder een mooie zomerse jurk, een speelse jumpsuit of een wijduitlopende pantalon. Ook onder korte of lange jeans staan zwarte dames slippers prachtig.

Comfortabele open schoenen voor de zomer

In de zomermaanden hebben je voeten vaak meer te verduren dan anders. Door de hitte zetten ze op of zweten ze, waardoor ze al snel minder lekker aanvoelen. Kies dus voor dichte schoenen waarin je voeten goed kunnen ademen of voor open schoenen zoals slippers of sandalen sandalen. In de onlinewinkel van vanHaren koop je hoogwaardige schoenen tegen betaalbare prijzen. Gebruik onze filters en vink aan naar welk merk, welke kleur en welke maat je op zoek bent. Wij laten je dan alle slippers zien die passen bij jouw wensen.