Witte dames sneakers

189 resultaten

Kleuren: Wit 
Witte sneaker

Topdeal

€ 39,99 € 44,99

Witte sneaker

FILA

Witte sneaker

Topdeal

€ 39,99 € 49,99

Witte sneaker

FILA

Witte sneaker

Topdeal

€ 39,99 € 49,99

Witte sneaker

FILA

Witte sneaker

Nieuw

€ 29,99

Witte sneaker

Graceland

 

Witte dames sneakers

Over smaak valt niet te twisten, zeker niet als het om kleur gaat. Maar, wat jouw persoonlijke stijl en kledingkeuze ook is, één kleur is altijd geschikt voor iedere outfit en gelegenheid: Wit.

Dames sneakers: Wit is het nieuwe zwart

De combinatie sneaker en wit is een overtuigende winning team, want met een witte sneaker ben je namelijk nooit out of style. Dit tijdloze model sluit seizoen na seizoen naadloos aan op de huidige trends. Of je nu voor een urban-, casual- of shabbychique look gaat; een witte sneaker is altijd een 'perfect match'. Witte en sneakers kleuren makkelijk mee en combineert daardoor met alle (andere) kleuren, het blend lekker in zogezegd. Met deze damessneaker kies je, juist door z’n onopvallendheid, voor een uitgesproken statement: Kies je voor pit? Dan kies je voor wit!

Moeite met kiezen? Kies wit!

Met een witte sneaker zit je altijd goed. Korte jurk, skinny jeans of strak in het pak; een witte sneaker gaat geen uitdaging uit de weg. Maar, hoe houd je jouw nieuwe witte Nike sneakers lekker fris en wit? Naast alle verschillende soorten poetsmiddelen kun je ook preventief je witte kicks behandelen, zodat ze water -en vuilafstotend worden. Gelukkig hebben we bij vanHaren een uitgebreide lijn schoenverzorging en weten de medewerkers in de filialen precies wat er nodig is om jouw schoenen zo wit mogelijk te houden.

Dus, heb je een festival, bruiloft, een sportieve dag of werkdag op de planning staan en ben je opzoek naar een toffe witte damessneaker om jouw outfit mee af te stylen? Neem dan snel een kijkje in onze shop en laat je inspireren door trendy witte gympen voor dames van merken zoals Puma, adidas, Venice en Nike

"