Snowboots voor Dames

0 resultaten

Snowboots voor dames

Ga jij deze winter naar Oostenrijk of geniet je liever thuis van een heerlijke staycation? In beide gevallen horen snowboots voor dames in je kast! Snowboots hebben allerlei eigenschappen die in de wintermaanden belangrijk zijn. Zo zijn veel dames snowboots waterdicht, waardoor je voeten lekker droog en warm blijven. Oók tijdens lange wandelingen in de sneeuw. Voor een goed houvast zorgen de stevige profielzool en de lange schacht (voorkomt omzwikken van de enkel). Bij vanHaren vind je dames snowboots in allerlei soorten, maten en kleuren tegen lage prijzen.

Witte of zwarte dames snowboots met elegantie

Als je weleens op skivakantie gaat, dan weet je dat snowboots voor dames veel meer zijn dan praktische, waterdichte schoenen die je beschermen tegen de kou. Snowboots voor dames zijn een waar modestatement… Fashionista’s flaneren ermee van après-skihut naar après-skihut alsof ze nooit iets anders hebben gedaan. Ook als jij die ambitie niet hebt: wij verkopen mooie, betaalbare snowboots waarmee je gezien mag worden. Onze zwarte dames snowboots van Cortina hebben een elegante uitstraling en zijn voorzien van mooie details, zoals een rijgsluiting of imitatiebont. Zwarte dames snowboots staan supermooi onder je skibroek en maken je après-skilook helemaal af. Blijf je deze winter lekker thuis? Neem dan eens een kijkje bij onze andere schoenen voor in de koude maanden, zoals onze gevoerde veterboots, regenlaarzen en wandelschoenen.

Veiligheid voorop

Bij de keuze voor snowboots en andere outdoor-schoenen speelt jouw veiligheid een bepalende rol. De zool van jouw nieuwe dames snowboots is daarbij heel belangrijk. Zolen met veel profiel geven je extra grip en stabiliteit op gladde of oneffen oppervlakken. Dat is met name belangrijk in de bergen, waar je vallen of uitglijden op grote hoogte wilt voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat snowboots voor dames waterdicht en gevoerd zijn. Als je voeten bij temperaturen onder nul nat worden, raken ze namelijk snel onderkoeld. Met de dames snowboots van vanHaren kom jij de wintermaanden goed, veilig en warm door!

Betaalbare snowboots voor dames koop je bij vanHaren

Skivakanties zijn ontzettend duur geworden. Gelukkig koop je jouw dames snowboots bij ons gewoon tegen lage prijzen. Met de filters kun je aangeven hoeveel je wilt betalen, welke maat je hebt en welke eigenschappen de snowboots moeten hebben. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat de snowboots waterbestendig of gevoerd moeten zijn. Je kunt ook aanvinken dat je zwarte snowboots voor dames, witte snowboots voor dames of een andere kleur snowboots zoekt. Op basis van jouw voorkeuren laten wij je de modellen zien die het beste bij je passen.