H6-desktop-brand-header-white-sneaker-fila-men-CN-1280x344.jpg

FILA voor Heren

223 resultaten

Witte sneaker

-30%

€ 34,99 € 49,99

Witte sneaker

FILA

Witte sneaker

-30%

€ 34,99 € 49,99

Witte sneaker

FILA

Rode sneaker

-30%

€ 34,99 € 49,99

Rode sneaker

FILA

Zwarte sneaker

XXL

€ 49,99

Zwarte sneaker

FILA

Weinig beschikbaar

FILA Schoenen in vogelvlucht

In 1911 werd FILA opgericht door de gebroeders Fila in het stadje Biella. Het van oorsprong Italiaanse sportmerk is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Italiaanse ondernemingen in de textielindustrie en is tegenwoordig in Zuid-Koreaanse handen. De oorspronkelijke eigenaar, Holding di Partecipazioni, verkocht in 2003 FILA aan hedgefonds Cerberus Capital Management. Cerberus droeg direct het bedrijf weer over aan een van haar holdings ‘Sports Brands International’. Het enige wat niet in handen kwam van Cerberus was FILA Korea, dit onafhankelijke bedrijf verkocht in licentie FILA-producten. In 2007 kocht deze Koreaanse tak het internationale FILA aan voor 400 miljoen Amerikaanse dollar, waardoor het in één klap het grootste Zuid-Koreaanse sportmerk werd. FILA heeft een prominent imago in stijl, comfort en innovatieve technologie. De grootste sporthelden zijn dan ook fan van FILA sneakers. Ben jij ook een FILA fan? Shop dan snel een paar sneakers van FILA bij vanHaren online.

FILA herenschoenen

Neem snel een kijkje in onze online collectie als jij fan bent van FILA heren schoenen. Bij vanHaren shop je namelijk trendy modellen sneakers in de meest uiteenlopende kleuren. Zo vind je er niet alleen FILA sneakers in zwarte of witte kleuren, maar ook blauwe of groene. Trek een FILA sneaker gerust aan onder een net pak en style je outfit met een knipoog en helemaal on-trend af.

FILA damesschoenen

Wie denkt dat FILA sneakers alleen voor mannen zijn heeft het mis. De hippe FILA gymp is zeker ook een must-have voor vrouwen. FILA dames schoenen bieden optimale ondersteuning en worden gemaakt van goed ventilerende materialen, zodat de schoenen goed kunnen ademen. In onze Online shop vind je goedkope FILA damessneakers in allerlei kleuren, materialen en motiefjes. Er is altijd wel een paar dat bij je past.

FILA kinderschoenen

Ook voor aan de kleinste FILA fans is gedacht. Ben je op zoek naar een paar nieuwe, sportieve kinderschoenen? Leef je dan uit in de online kindercollectie van FILA. De sneakercollectie voor kinderen is lekker divers: Je vindt er uiteenlopende modellen in hoge of desgewenst lage varianten.

FILA kopen met korting

Hoewel FILA sneakers uiterst betaalbaar zijn, worden ze tijdens de sale toch nog flink afgeprijsd. Houd de Online shop goed in de gaten en shop je favoriete FILA’s voor het hele gezin!