Schoenverzorging voor Kinderen

10 resultaten

Houd je schoenen mooi met schoenverzorging

Zeker bij de schoenen van kinderen mag schoenverzorging niet ontbreken. Zelf zijn kinderen meestal niet zo zuinig op hun nieuwe schoenen, dus aan jou de taak om ze met de juiste schoenverzorging in topconditie te houden. We hebben allerlei poetsmiddelen om de schoenen van je kind mooi en schoon te houden. Maar voor de verzorging van schoenen en voeten zijn er ook nog andere hulpmiddelen te bedenken. Zo beschikken we over inlegzolen en zaken als schoendeodorant. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment met schoenverzorging (zowel voor kinderen als voor volwassenen).

Altijd goed en grondig je schoenen poetsen

Voor het poetsen van schoenen kun je allerlei middeltjes gebruiken. De traditionele schoencrème reinigt, impregneert en haalt de kleuren van je schoenen op. Ook beschikken we over zaken als glansspray of een spray om de schoenen van je kind wat meer bestand tegen water te maken. Hebben de kinderen last van geurende voeten? Probeer dan eens een van onze schoendeodorants uit.

De juiste zolen en ondersteuning voor de voeten van je kind

Je wilt dat je schoenen er mooi uitzien en stevig zijn, maar ook de binnenkant van je schoenen verdient de aandacht. Soms lopen de kinderen niet helemaal lekker op de zojuist aangeschafte schoenen. Een passende inlegzool kan dan uitkomst bieden. Zo lopen de kinderen elke dag weer comfortabel en ontspannen rond.

Koop schoenverzorging voor kinderen bij vanHaren

Met alleen nieuwe schoenen ben je er niet als je op zoek gaat naar het beste loopcomfort. Ook de schoenverzorging is van groot belang. Gelukkig kun je daarvoor prima in onze webshop terecht. We kunnen nog veel meer voordelen opnoemen als je online wilt gaan shoppen bij vanHaren. Zo betaal je bij ons veilig online dankzij de beveiligde omgeving. Kies uit onder andere iDEAL, PayPal, creditcard en onder rembours. Klopt er iets niet aan je bestelling, wil je iets aanpassen of heb je een andere vraag? Je kan de hele week contact opnemen met onze klantenservice tussen 08.30 en 20.30 uur; ook op zaterdag en zondag. Alleen op speciale feestdagen is onze klantenservice gesloten. We verzenden je bestelling gratis vanaf €24,90 en het retour sturen van je bestelling is geheel gratis. Je kunt je aankopen terugbrengen en ruilen in één van onze 143 filialen, die verspreid liggen over heel Nederland. Ook overtuigd van de voordelen van vanHaren en van ons ruime assortiment accessoires op het gebied van schoenverzorging? Je schaft het allemaal in onze webshop aan.