Comfortschoenen voor Dames

115 resultaten

Taupe enkelboot

Topdeal

€ 34,99 € 44,99

Taupe enkelboot

Easy Street

Zwarte pump
€ 24,99

Zwarte pump

Graceland

Zwarte pump
€ 24,99

Zwarte pump

Easy Street

Zwarte pump
€ 27,99

Zwarte pump

Easy Street

Zwarte pump
€ 27,99

Zwarte pump

Easy Street

Zwarte pump
€ 24,99

Zwarte pump

Easy Street

Dames comfort schoenen

VanHaren begrijpt het belang van comfortabele schoenen. Gemiddeld zet je zo’n 7.000 stappen per dag. Je loopt op je werk, in huis en in het park, naar de bakker of door het museum en even een ommetje voor de frisse neus. In een mensenleven loop je al gauw 4 maal een rondje om de aarde. Dat is een hele prestatie van die twee voeten en daarom verdienen ze het beste schoeisel voor het meeste comfort en ondersteuning. Goede comfortabele damesschoenen hebben een bovenwerk van echt leder, een uitneembare zool en comfortabel voetbed. Daarbij zijn de beste comfortschoenen ademend en flexibel en bieden ze schokdemping bij het bewegen.

Goede pasvorm bij comfortabele dames schoenen

De juiste pasvorm laat een comfortschoen goed aansluiten op de wreef en bij de hiel. De tenen krijgen voldoende ruimte om vrij te kunnen bewegen. Doordat de beste comfortschoenen naadloos aansluiten wordt eelt- en blaarvorming voorkomen en blijft je bloedcirculatie op peil wat je algehele gezondheid ten goed komt. Om met het grootste gemak en plezier langdurig de aarde te kunnen bewandelen, is het dragen van comfortabele dames schoenen van labels als Medicus en Easy street bij vanHaren een must.

Oubollig? Allang niet meer!

Makkelijke schoenen voor moeilijke voeten wordt door veel mensen nog steeds geassocieerd met een ouderwets, suf en oubollig uiterlijk. De collectie bij vanHaren bewijst je graag het tegendeel. Ons uitgebreide assortiment dames comfortschoenen is naast kwalitatief hoogwaardig en perfect passend ook trendy, modieus en up-to-date. De labels Easy Street en Medicus bieden eigentijdse pumps, instappers, kekke enkellaarsjes en blitse sneakers en mocassins. De beste comfort damesschoenen voelen als een tweede huid om je voet. Stijlvolle comfortabele dames schoenen voor voeten die extra aandacht en zorg verdienen, dat is bij vanHaren heel gewoon.

Comfort slippers en sandalen

De beste comfort slippers en sandalen vind je van het merk Björndal bij vanHaren. De sandalen en slippers zijn uitgerust met lederen voetbedden en ideaal voor warme zomerse dagen en binnenshuis. Deze comfortabele damesschoenen komen in vele verschillende vrolijke kleuren en zijn voorzien van makkelijk klittenband en leuke details als perforatie of een metallic coating. Geniet van comfort, de buitenlucht en het zonnetje en verwen je moeilijke voeten met de modische sandalen en slippers van Björndal bij vanHaren.

Nooit meer pijnlijke voeten

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden is een achterhaalde stelling. Wie mooi en pijnloos wil zijn kiest voor vlotte dames comfortschoenen uit de collectie bij vanHaren en heeft geen dag meer last van haar voeten. Een comfortabele dames schoen zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden op je gemak bent en lachend en moeiteloos door de ruimte zult kunnen bewegen. Zo ben je altijd een stapje voor op de rest.