vH_webshop_categorie_topdeals_1280x200.png

Grote maten voor Dames

0 resultaten

Op grote voet leven met modieuze damesschoenen

Onze voeten zijn de laatste jaren groter gegroeid. Dit komt doordat onze lichaamslengte in de afgelopen honderd jaar enorm is toegenomen en onze voeten evolueren verhoudingsgewijs mee. Grote maten damesschoenen zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Vele prachtige dames leven op grote voet en willen graag modieuze schoenen om mee aan hun voeten te pronken. De collectie bij vanHaren met de labels Graceland, Venice, Landrover, 5th Avenue, AM Shoes, Memphis, Adidas en Nike biedt een ruim aanbod hippe, stevige, elegante en sportieve damesschoenen tot maat 43 en 44. Op grote voet leven was nog nooit zo stylish.

Damesschoenen in grote maten

Zou je stiekem willen dat je voeten wat kleiner waren? Koop nooit en te nimmer een paar wat te petit is voor je pronte damesvoeten, omdat je in de veronderstelling bent dat je voeten dan charmanter ogen. Integendeel. Het valt juist op dat jij je kloeke voeten in een te kleine pump hebt gepropt. Niet nodig want VanHaren biedt een breed scala aan trendy grote maat damesschoenen in de juiste maatvoering tot 44. Daarmee bewijs jij jouw voeten een grote dienst en in dank zullen zij je een levenlang met flair dragen.

Optische illusies voor grote dames schoenen

Om je damesschoenen in maat 43 of 44 optisch kleiner te laten lijken, zijn er een aantal slimme, pijnloze en eenvoudige trucjes. Pumps zijn sexy, maar kittige puntneusjes zorgen ervoor dat je voeten nog langer lijken. Kies voor ronde neuzen bij je grote maat dames schoenen of draag een fashionable plateauzool, net zo hot! Zwart kleed af en dit geldt ook voor je voeten. Donkere pumps, bikerboots, sneakers, ballerina's of laarzen verkleinen je voeten optisch en vanHaren brengt je een keur aan zwarte en donkerblauwe flashy damesschoenen in grote maten. Draag je vanwege je lengte liever geen hakken dan ben je op verkleinfront het beste af met elegante ballerina's of loafers. Als deze ook nog zijn voorzien van printjes, details en vierkante neusjes verkleinen ze optisch je voeten met wel twee maten. In de zomer zijn sandalen met veel (gekruiste) bandjes een goede optie om je voeten te laten stralen. Bandjes breken de lengte van je struise voeten .

Big is beautiful

Als je royaal bent bedeeld met grote voeten verkeer je in zeer goed gezelschap. Oprah Winfrey, Michelle Obama, Doutzen Kroes en Koningin Maxima leven allemaal (letterlijk) op grote voet, om er maar een paar te noemen. Elegante, stoere, comfortabele en hippe damesschoenen in grote maten vind je bij vanHaren, want wij willen dat iedereen zich groots zal voelen.