Instappers voor Dames

160 resultaten

Beige loafer

Nieuw

€ 29,99

Beige loafer

Graceland

Gemakkelijke Dames Instappers om overal te dragen

Iedereen wil toch mooie en kwalitatieve schoenen hebben die bovendien ook zeer comfortabel te dragen zijn? Met instappers ben je verzekerd van al deze kenmerken. Je trekt ze super eenvoudig aan - de naam instappers zegt wat dat betreft al genoeg – en profiteert daarnaast ook nog eens van het feit dat ze er gewoon erg leuk uitzien. Wij hebben instappers van allerlei verschillende materialen, voorzien van de leukste details en de mooiste kleuren. Ideaal om elke dag te dragen en natuurlijk vooral op de dagen dat je even snel je schoenen in wil schieten.

Verschillende soorten instappers

Instappers is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei soorten schoenen waar je alleen maar hoeft in te stappen om ze te dragen. Zo heb je bij vanHaren onder andere de keuze uit mocassins, loafers en ballerina's als je naar instappers op zoek bent. De bovenkant van de schoen is veelal elastisch, dit om het instappen nog gemakkelijker te maken.

Zwarte dames instappers zijn geschikt voor elke gelegenheid

Bij instappers denk je niet direct aan een zakelijke schoen, maar toch kun je met instappers werkelijk alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor zwarte (of in elk geval donkere) instappers met een hak en kom goed voor de dag bij klanten of op een receptie. Neem een kijkje in onze online collectie en schaf de instappers van jouw voorkeur aan. Ga je voor leer, suède of kies je uiteindelijk toch voor een stoffen sneakermodel?