Pantoffels voor Dames van Esprit

10 resultaten

Dames Pantoffels en Sloffen

Trek jij bij het thuiskomen ook het liefst meteen je schoenen uit en sloffen aan? Wij dragen graag een steentje bij als het gaat om het in de watten leggen van je voeten. Kruip met de warme pantoffels van vanHaren knus op de bank en slof lekker door het hele huis. Geniet tijdens de koude wintermaanden van opgewarmde voeten dankzij onze met bont gevoerde, wollen sloffen. Shop bij ons de warmste pantoffels, met liefde voor voeten gemaakt.

Online hit: Spaanse sloffen

Ook online verkopen wij sloffen voor het hele gezin, in alle kleuren, maten en modellen. Een van onze absolute favorieten is de Spaanse slof. Een goedkoop, eenvoudig en sterk ontwerp waar niet alleen iedere voet, maar ook ieders portemonnee blij van wordt. Deze leren en volledig warmgevoerde slof draagt heerlijk op de bank en schiet je gemakkelijk en lekker snel aan.

Voor elk wat wils

Wij houden graag rekening met ieders portemonnee. In onze collectie vind je daarom betaalbare sloffen van degelijke materialen zoals leer, katoen en wol. Omdat de ene voet de andere niet is, verkopen wij pantoffels in allerlei soorten: Van slipper-modellen voor de warme dagen tot pantoffels waarmee je vanaf de wreef, of het onderbeen, je voeten warm bedekt: Ideaal tijdens de koude wintermaanden. Ook aan de binnenkant is gedacht en vind je in verschillende materialen. Kortom, bij ons vind je altijd een passend model.

Pantoffels voor dames: Stijlvol en warm

Omdat dames ook binnenshuis graag leuk voor de dag komen, maken we onze damessloffen collectie lekker bont. Niet zozeer van kleur, maar denk daarbij vooral aan het materiaal; chique met bont gevoerde pantoffels. Van comfortabel tot stijlvol en lekker modern: Bij ons kom je op je sloffen hip voor de dag.