Sport & outdoorschoenen voor Dames

16 resultaten

Zwarte sneaker

XXL

€ 49,99

Zwarte sneaker

FILA

Weinig beschikbaar

Dames sportschoenen koop je bij vanHaren

Of je nu een sportief dagje aan de wandel gaat of een trendy sportieve look op het werk of op een vrije dag wil rocken; met een paar sportieve stappers zit je altijd goed. Bij vanHaren zorgen we er ieder seizoen opnieuw voor om de collectie goed te vullen met de meest trendy modellen dames sportschoenen.

Fitness schoenen dames

Als je specifiek op zoek bent naar gymschoenen voor dames voor de wekelijkse fitness training is het belangrijk om rekening te houden met, bijvoorbeeld, het gebruik van ademende/ventilerende materialen. Maar ook belangrijk; hebben deze gymschoenen een goede demping? Want een fitness schoen met een goede demping kan het verschil maken tussen, letterlijk, vallen en opstaan. Een goed dempende zool vangt namelijk de nodige ‘klappen’ op waardoor de enkels meer steun en stabiliteit hebben. Sportschoenen met een dempende zool is dus altijd aan te raden.

Koop je nieuwe favoriete dames sportschoenen bij vanHaren

Ben je in een sportieve bui en zit je te popelen om een paar nieuwe dames sportschoenen voor een lage prijs op de kop te tikken? Check dan snel onze online collectie fitness schoenen dames en haal met een muisklik een paar in huis. Uiteraard kun je ook naar een van onze winkels gaan; onze collega’s in de winkels zetten graag hun beste beentje voor om jou te helpen aan een advies op maat.