vH_categorie_heren_geklede schoenen_1280x200.jpg

Geklede schoenen voor Heren

54 resultaten

Taupe Darel

Nieuw

€ 69,99

Taupe Darel

Bugatti

Khaki veterschoen

-50%

€ 19,99 € 39,99

Khaki veterschoen

AM SHOE

Weinig beschikbaar
Taupe veterschoen

Online Exclusive

€ 34,99

Taupe veterschoen

Easy Street

Weinig beschikbaar

Nette schoenen voor heren

Je moeder noemde ze vroeger wellicht je zondagse schoenen, maar tegenwoordig dekt de benaming nette schoenen meer de lading. Want ook op de andere dagen van de week doen zich veelvuldig momenten voor waarop je het beste dit soort schoenen kan dragen. Misschien heb je voor je werk wel wat meer zakelijk ogende schoenen nodig of bezoek je af en toe een feest waar je goed voor de dag wil komen. Bij ons vind je in elk geval heel veel verschillende soorten nette schoenen: van moderne boots tot aan klassieke leren veterschoenen.

Schoenen voor onder pak

De ene baan is de andere niet en voor sommige functies kan het van belang zijn dat je nette schoenen draagt. Je gaat bij die nieuwe klant natuurlijk niet in je modderige sportschoenen op bezoek. Maar ook op het werk zelf kan er van je verlangd worden dat je je netjes kleedt. Maak een keuze uit ons assortiment nette schoenen en kom elke dag representatief op het werk.

Geklede schoenen om privé goed mee voor de dag te komen

Ook thuis en tijdens andere privéactiviteiten wil je misschien wat vaker nette schoenen dragen. Of je hebt gewoon behoefte aan een ruimere keuze in schoenen en zoekt nog naar modellen om je schoenenkast mee aan te vullen. Wie zich van top tot teen stijlvol en netjes wil kleden kan een goed paar nette schoenen natuurlijk heel goed gebruiken. De nette schoenen van jouw voorkeur gevonden in onze webshop? Je betaalt bij ons veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard, iDEAL of achteraf met Klarna.