Instappers voor Heren

66 resultaten

Blauwe instapper

-50%

€ 17,49 € 34,99

Blauwe instapper

Memphis One

Cognac Chesley

-30%

€ 48,99 € 69,99

Cognac Chesley

Bugatti

Grijze instapper

-50%

€ 17,49 € 34,99

Grijze instapper

Memphis One

Taupe instapper
€ 49,99

Taupe instapper

Memphis One

Weinig beschikbaar

Heren instappers: comfortabele schoenen

Niet alleen zoek je naar mooie en kwalitatief goede schoenen, je wilt ook dat je schoenen comfortabel en makkelijk te dragen zijn. Onze instappers bevatten al deze kenmerken. Zo trek je ze super eenvoudig aan - wat wil je ook met een naam als instappers - en zien ze er ook nog eens leuk en trendy uit. Je hebt bij ons de keuze uit instappers van verschillende materialen, voorzien van de mooiste kleuren en de leukste details. Ideaal voor elke dag maar natuurlijk vooral op de momenten dat je even snel je schoenen aan wilt trekken.

Diverse soorten instappers

De naam instappers is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei schoenen waar je om ze te dragen alleen maar hoeft in te stappen. Bij ons heb je de keuze uit instappers van leer, stof, suède of synthetische materialen en ook verschillende boots zijn gemaakt om gemakkelijk in te stappen. De bovenkant van dit soort schoenen en laarzen is daardoor ook meestal elastisch.

Instappers voor allerlei gelegenheden

De meeste mensen denken bij instappers aan een eenvoudige en casual schoen, maar ook op zakelijk vlak zijn er meer dan voldoende instappers te vinden. Als je kiest voor zwarte (of in elk geval donkere) instappers kom je goed voor de dag bij klanten of op een receptie. Bekijk onze online collectie en schaf de instappers van jouw voorkeur aan. Wordt het leer, suède of kies je uiteindelijk toch voor een stoffen variant? Niet helemaal tevreden over je instappers? Stuur je online aankopen dan kosteloos retour of breng ze naar één van onze fysieke filialen zodat je ze direct kan ruilen. Betaal veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard, iDEAL of onder rembours.