Teenslippers voor Heren

2 resultaten

Heren teenslippers

Als er iets een zomerse, relaxte sfeer oproept dan zijn het wel teenslippers aan je voeten. Hoewel dit lichtvoetige schoeisel al voorkomt op prehistorische muurschilderingen uit het Stenen Tijdperk, duurde het even voordat de slippers onze Westerse Cultuur veroverde. In landen als India, China en Egypte lopen de heren als sinds mensenheugenis stad en land af op zolen van geitenhuiden, papyrus, yuccabladeren of rijststro. Toen in de Tweede Wereldoorlog Amerikaanse soldaten terugkeerden uit de Pacific namen zij als souvenir de traditionele rieten Zōri-slippers mee. Op dat moment deed de slipper zijn intrede in de Westerse wereld. In de jaren 60 vonden de naar 'flipflops' omgedoopte slippers hun weg naar Europa via de vrijgevochten Californische surf- en strandcultuur. Inmiddels zijn teenslippers vervaardigt uit leer, rubber, kunststof en textiel en zijn in grote getale vertegenwoordigt in de collectie bij vanHaren. Anno nu zijn deze luchtige stappers niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Teenslippers voor binnen en buiten

Een ruim assortiment teenslippers voor heren, in verschillende materialen en designs vind je in de on- en offline stores bij vanHaren. Draag ze lekker in de besloten sfeer van je huis of trek erop uit voor een nonchalante wandeling naar het terras. Voor elke herenvoet, stijl en temperatuur vind je bij vanHaren de juiste mannen teenslippers van gerenommeerde merken als Fila, Sahara en Mephis, Blue Fin. Met brede banden of subtiele lijnen, in grijs of groen. Zodra het mooi weer is, geef jij jouw zomerse outfit extra flair door het dragen van leren teenslippers onder je vlotte linnen broek of jeans. Stevige zolen zorgen ervoor dat je uren kunt wandelen en genieten van zwoele avonden. Heb je zin in een rondje strand of een plons in het water? Dan schop jij je teenslippers zo uit. Wat een gemak.

Teenslippers in het sport- en welnesscentrum

Teenslippers zijn heel handig bij de uitrusting in je rugzak . Ze nemen niet veel ruimte in en zorgen ervoor dat je na je sportieve prestatie kunt gaan bijkomen in de sauna van het wellnesscomplex of van een pepdrankje aan de sportbar geniet. De teenslippers voor heren bij vanHaren zijn er in verschillende trendy kleuren als zwart, blauw en groen waardoor ze altijd matchen met je outfit van het moment.

Vrijheid met teenslippers

Bij extreem warm weer is het dragen van teenslippers uitermate geschikt voor de werkvloer, maar helaas zijn niet alle werkgevers daar even blij mee. Of je mannen slippers gebruikt op vakantie aan de poolbar, heerlijk rundumhause of op je werk als je baas het goed vindt? Teenslippers komen altijd van pas. Bekijk ons assortiment teenslippers en geniet van de vrijheid aan je voeten.