Lage sneakers voor Heren

270 resultaten

Witte Ramp Up

-30%

€ 31,49 € 44,99

Witte Ramp Up

Champion

Witte sneaker

-30%

€ 34,99 € 49,99

Witte sneaker

FILA

Lage heren sneakers koop je bij vanHaren

De sneaker vind je tegenwoordig in vele soorten; van hoge, tot lage modellen en daar soms ook nog wat tussenin (mid). Hierbij willen we de lage heren sneakers een keer extra in het zonnetje zetten, want: How low can you go...?

Voor iedere gelegenheid

Festival in het vooruitzicht? Met lage sneakers voor mannen mag je zeker gezien worden, zeker met een sportsok en een opgerolde jeans. Is dat iets te hipster voor jou? Dan vooral niet doen en hou het vooral lekker dicht bij jezelf. Lage gympen voor heren mogen namelijk ook gewoon zonder sokken en onder een capri. En ook tijdens een zakelijke bijeenkomst val je echt niet buiten de toon met een paar lage schoenen voor heren. Al met al, met een lage sneaker zit je altijd goed.

Lage heren sneakers bij vanHaren

Een goede onderhoud van je heren sneakers in het laag is natuurlijk van harte geadviseerd. Het zou toch jammer zijn als je nieuwe favorieten maar één seizoen mee zouden gaan. Bij vanHaren hebben we een groot assortiment onderhoudsproducten om jouw lage schoenen voor heren schoon en fris te houden. Kom je er niet helemaal uit? Onze collega's in de winkel en klantenservice helpen jou graag verder met een advies op maat. Shop vandaag nog jouw nieuwe favorieten en kom morgen al helemaal on-trend en comfortabel voor de dag.