Witte sneakers

1 resultaten

Witte sneakers heren

De witte sneaker voor heren is een absolute no-brainer. Hier hoeven we niet lang over na te denken, noch over te discussiëren. Want, over één kleur zijn we het sowieso eens, zeker als het gaat om een sneaker om je outfit mee af te stylen: Als je kiest voor wit, dan weet je dat je goed zit.

Wit is een hit

Met een witte sneaker ben je altijd on-trend. Dit tijdloze model sluit altijd moeiteloos aan op de laatste mode. Of je nu voor een urbanchique- of casuallook gaat, met een witte sneaker ben je altijd on point en good to go. Wit kleurt makkelijk mee met alle tinten en dat maakt het eindeloos combineren. Het mixt en matcht lekker, -zeg maar-. En juist door de neutrale kleur, geeft een witte sneaker jouw totaaloutfit de perfecte finishing touch.

Choose wise, choose white

Staat er een festival op de agenda of moet je strak in het pak naar een bruiloft? Met een witte sneaker zet je altijd de puntjes op de ‘i’ En inderdaad; leuk zo’n witte sneaker, maar hoe houd je ze mooi schoon en voorkom je vlekken op hagelwit paar? Gelukkig hebben wij bij vanHaren een uitgebreide lijn schoenverzorging , zodat je jouw witte stappers optimaal op kleur kunt houden. Kies voor een van de poetsmiddelen en/of laat je adviseren over de juiste spray om je schoenen water- en vuilafstotend te maken. De medewerkers in de filialen weten precies wat er nodig is om jouw schoenen zo wit mogelijk te houden.

Heren sneakers met pit!

Ga je voor pit? Kies dan voor wit en laat je inspireren in onze Online shop. Trendy merken zoals Puma , adidas , Venice en Nike maken het lekker bont en bieden volop keuze uit witter dan witte sneakers. Zet je zonnebril maar op en laat je verblinden door onze schitterende toppers.