vH_webshop_sport_categorie_heren_1280x200.jpg

Sport

108 resultaten

Off White Hoodie

Nieuw

€ 59,99

Off White Hoodie

FILA

Weinig beschikbaar
Zwarte sweatpants

Nieuw

€ 49,99

Zwarte sweatpants

FILA

Weinig beschikbaar

Heren sportartikelen

Jezelf mentaal en fysiek gezond en fit te houden is erg belangrijk. Lekker in beweging blijven is een must, maar niet altijd even leuk. Op een vrije dag of na een drukke werkdag gaan sporten is best wel veel gevraagd. Maak je training een stuk leuker met een nieuwe set heren sportartikelen. Want dat werkt, echt!

Alles voor heren om te sporten koop je bij vanHaren

We denken graag mee over de fysieke en mentale welzijn, zeker vandaag de dag. Onze collectie aanvullen met fitness accessoires en trainings accessoires was dan ook een simpel besluit. Inmiddels is de sportcollectie aardig uitgebreid met sportkleding voor heren die je makkelijk kunt combineren met je nieuwe sportschoenen voor heren. Ben je op zoek naar een functionele en trendy sportoutfit voor heren, check dan snel online onze sportpakken voor heren. Om alles lekker makkelijk mee te kunnen nemen naar de sportschool bieden we ook sporttassen voor heren van bekende sportmerken zoals Nike en adidas.

Bestel heren sportartikelen bij vanHaren

Ben je over de streep en wil je de finishlijn happy en healthy halen? Haal dan snel je hardloopschoenen voor heren uit het vet en trek een sprintje naar een vanHaren winkel bij jou in de buurt. Online bestellen kan natuurlijk ook; vandaag besteld is morgen in huis. Waar wacht je nog op? Ready set en go!