Desktop_px_NLgymschoenen_1280x222.jpg

Portemonnees voor Kinderen

0 resultaten

Sorteren

Portemonnees voor kinderen

Kinderen en portemonnees. Op het eerste gezicht is het niet iets wat direct bij elkaar lijkt te horen. Toch zijn er heel veel kinderen die graag een portemonnee gebruiken. Bijvoorbeeld om op school iets in de kantine te kopen of een drankje te kunnen drinken nadat ze gesport hebben. Daarnaast zijn het vooral de kleinere kinderen die een portemonnee willen omdat ze zich spiegelen aan hun ouders. Als ze zien dat hun vader en moeder een portemonnee hebben, dan willen ze er zelf ook een!  

Portemonnees voor jongens en meisjes

Je vindt bij ons verschillende soorten portemonnees, zowel geschikt voor jongens als voor meisjes. Jongens gaan veelal voor de wat stoerdere en leren modellen, terwijl bij meisjes altijd de kleurrijke portemonnees in trek zijn. Zo is roze natuurlijk nog steeds een populaire kleur voor meisjes, waarbij de portemonnee ook nog het liefst voorzien moet zijn van leuke details.  

Oudere kinderen en hun portemonnee

Hoe ouder kinderen worden, hoe groter de noodzaak wordt voor een portemonnee. Zeker op de middelbare school is het voor kinderen heel normaal om een portemonnee bij zich te dragen. Sommige jongeren hebben ook al een eigen pinpas en kunnen zelf daarmee hun geld pinnen (dat ze met hun bijbaantje verdiend hebben). Zij zoeken dan meestal ook naar portemonnees die nog wat extra vakjes bevatten, bijvoorbeeld voor hun bankpasjes of hun brommercertificaat. Wil je ook bij ons portemonnees voor kinderen aanschaffen? Je betaalt eenvoudig en veilig online. We accepteren betalingen via onder andere iDEAL, PayPal en creditcard. Je hebt ook de mogelijkheid om onder rembours te betalen. De verzending en het eventueel retour sturen van je bestelling is bij ons gratis.