vH_webshop_categorie_topdeals_1280x200.png

Rugzakken voor Kinderen

37 resultaten

Lila rugzak
€ 24,99

Lila rugzak

Graceland

Rode rugzak
€ 14,99

Rode rugzak

Super Mario

Weinig beschikbaar
Roze rugzak emoji
€ 17,99

Roze rugzak emoji

Graceland

Weinig beschikbaar

Rugzakken voor kinderen

Ben je op zoek naar een kinderrugzak voor jongens of meisjes? Dan heb je vast al gemerkt dat de zoektocht allesbehalve makkelijk is… Kinderen hebben vaak sterke voorkeuren, die net zo snel weer kunnen veranderen. Een kinderrugzak die je zoon of dochter vandaag ‘helemaal te gek’ vindt, kan morgen alweer ‘superstom’ zijn. Daarnaast houd jij bij de zoektocht natuurlijk rekening met andere dingen dan alleen het uiterlijk van de rugzak. Zo moet de tas stevig zijn, passen bij de leeftijd van je kind en voldoende ruimte bieden voor boeken of andere (school)spullen. In de grote onlinewinkel van vanHaren vind je voordelige en hoogwaardige rugzakken voor kinderen die in de smaak vallen bij ouders én hun kinderen!

Stevige kinderrugzakken voor jongens

Onze kinderrugzakken voor jongens zijn verkrijgbaar in stoere kleuren en met leuke motieven, zoals voetballen, tijgers en gaming consoles. Een deel van de collectie bestaat bovendien uit rugzakken met superhelden of karakters uit geliefde kinderseries. De kinderrugzakken voor jongens hebben meestal een voorvak en verschillende binnenvakjes. Zo kan jouw (klein)zoon al z’n spulletjes kwijt en ze ook weer snel terugvinden… De rugzakken zijn heel geschikt voor op school, maar je zoontje kan er ook mee naar de sport, een slaapfeestje of logeren bij opa en oma.

Mooie kinderrugzakken voor meisjes

Kinderrugzakken voor meisjes hebben zachte, vrolijke of coole kleuren en vallen ongetwijfeld in de smaak bij jouw dochtertje! In onze grote onlinewinkel vind je mooie rugzakken voor meisjes met allerlei verschillende motieven, zoals emoji’s, dieren en geliefde karakters uit sprookjes of tv-shows. Sportmerken als Nike, Puma en adidas verkopen kinderrugzakken voor meisjes met passende details, zoals een roze vormgeving of een vrolijke kleurenmix. De rugzakken voor meisjes zijn qua grootte perfect afgestemd op het kinderlichaam en ze hebben allerlei verschillende vakjes. Je dochter kan er dus haar favoriete speelgoed, haar schoolspullen of logeerspulletjes in kwijt!

Hoogwaardige accessoires voor kinderen bij vanHaren

Je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor jouw kinderen. Onze kinderschoenen en accessoires voor kinderen zijn voordelig en van erg goede kwaliteit. Of je nou op zoek bent naar een mooie rugzak, een leuke lunchbox of sokken of maillots. Voor jouw zoon of dochter: bij ons vind je wat je zoekt! Weet jouw zoon of dochter heel precies wat hij of zij mooi vindt (en vooral niet mooi vindt…)? Neem dan samen een kijkje bij onze collectie rugzakken voor kinderen. Met behulp van de filters vinden jullie snel rugzakken in de lievelingskleur of met de favoriete superheld van jouw kind!