Rugzakken voor Kinderen

42 resultaten

Roze CLSC kids
€ 19,99

Roze CLSC kids

adidas

Weinig beschikbaar

Rugzakken voor kinderen

Bij vanHaren vind je meer dan alleen schoenen en laarzen. We hebben ook allerlei modieuze accessoires die in meer of mindere mate met schoenen te maken hebben. Of je nu sokken, handschoenen of een portemonnee wilt aanschaffen voor je kind: je vindt het allemaal terug in onze uiterst complete webshop.  

Online kousen en sokken kopen

Vind je het belangrijk dat je kind niet alleen warme voeten heeft maar ook comfortabel in zijn of haar schoenen rondloopt? Bij ons heb je een ruime keuze in geschikte kousen en sokken. Zo hebben we bijvoorbeeld sportieve sokken en sneakersokken beschikbaar: ideaal om te laten dragen tijdens het sporten of de gymles op school. Zo kunnen ze elke keer weer comfortabel sporten.  

Handschoenen en warme sjaals

In de winter vind je het belangrijk dat je kinderen het niet koud hebben als ze buiten zijn. Een fijne sjaal of warme handschoenen mogen dan echt niet ontbreken. Bij ons vind je overigens ook allerlei sjaals die kinderen buiten het winterseizoen om kunnen dragen; bijvoorbeeld als leuke toevoeging op hun outfit.  

Tassen en rugzakken

Of je kinderen nu gaan sporten of naar school gaan: ze zullen hun spullen altijd gemakkelijk mee willen nemen in een sportieve rugzak of een handige en praktische tas. Je kunt bij ons perfect terecht voor de aankoop van tassen en rugzakken.  

Portemonnees voor kinderen

Er zijn genoeg kinderen die over een portemonnee beschikken. Zo ze leren ze al op vroege leeftijd met geld omgaan. Daarnaast is het ook vaak een kwestie van erbij willen horen en het imiteren van hun ouders of andere mensen als kinderen een portemonnee dragen. Hoe dan ook: wij hebben verschillende portemonnees beschikbaar in onze webshop.  

Daarom schaf je bij ons accessoires voor kinderen aan

We willen altijd de leukste accessoires hebben en vinden het ook belangrijk dat onze kinderen hierover beschikken. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat deze artikelen niet verkrijgbaar zijn in onze webshop want ons assortiment is enorm uitgebreid. Maar online shoppen bij vanHaren heeft je nog zo veel meer te bieden. Je kan bij ons veilig betalen dankzij de beveiligde omgeving van onze webshop. We accepteren betalingen via onder andere iDEAL, PayPal en creditcard en je hebt ook de mogelijkheid om onder rembours te betalen. De klantenservice kun je van maandag tot en met zondag van 9.30 tot 21.30 uur bereiken en is alleen op speciale feestdagen gesloten. Wil je ook online gaan shoppen naar accessoires voor kinderen in de webshop van vanHaren? Kies dan uit ons uitgebreide aanbod.