Tassen voor Kinderen

0 resultaten

Filter

Wis filters

Sorteren

Tassen voor kinderen: functioneel en trendy

Er zijn heel veel kinderen die van tassen houden. En het zijn dan niet alleen meisjes die er eentje willen, want ook jongens kunnen een tas vaak goed gebruiken. De functie is alleen voor beide groepen anders. Vinden jongens het vooral belangrijk dat ze er de spullen die ze nodig hebben in kunnen vervoeren, meisjes kijken vooral naar hoe de tas eruit ziet. Voor iedereen is bij ons wel een passende tas vinden. Maak een keuze uit ons uitgebreide online assortiment en schaf je gewenste tas aan.

Tassen om je spullen in op te bergen

Of een tas nu klein, groot, van leer of van textiel moet zijn: bij ons kun je alle kanten op. Moet je veel spullen meenemen? Dan is een schoudertas vaak een geschikte optie. We hebben ook tassen waar je gemakkelijk je laptop of tablet in meeneemt. Vind je hier toch niet helemaal de tas waar je naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment rugzakken.  

Kinderen willen tassen

Kinderen en jongeren hebben nu eenmaal een tas nodig. Voor school, om mee te nemen als ze gaan werken of gewoon als ze een gezellig dagje de stad in gaan. Met een tas zorgen kinderen bovendien voor een trendy statement. Zij kiezen dan vaak voor een moderne en populaire tas die goed past bij de rest van de kleding die ze dragen. Wil je ook bij ons een tas voor kinderen aanschaffen? Reken hem af via PayPal, creditcard, iDEAL of onder rembours. Als je niet tevreden bent over je aankoop kun je hem in al onze filialen terugbrengen of kosteloos retour sturen.