Instappers voor Kinderen

122 resultaten

Witte R78
€ 39,99

Witte R78

Puma

Zwarte Uno Lite

Online Exclusive

€ 44,99

Zwarte Uno Lite

Skechers

Witte Smash V2

Online Exclusive

€ 29,99

Witte Smash V2

Puma

Instappers: ideaal voor kinderen

Het grote voordeel van instappers is dat je ze zo gemakkelijk aantrekt. Met name ideaal voor kinderen, zeker als ze nog niet of nog niet zo goed hun veters kunnen strikken. Maar behalve dat kinderen instappers zo gemakkelijk aandoen, zien dit soort schoenen er ook nog eens erg leuk en trendy uit. We hebben voornamelijk instappers voor meisjes, variërend van ballerina’s tot aan gymschoenen.

Instappers waarmee je wat uitstraalt

Meestal denk je bij instappers nu niet direct aan de meest trendy en moderne schoenen. Toch zijn er genoeg instappers te vinden die wel aan deze termen voldoen. Meisjes zullen bijvoorbeeld helemaal blij worden als ze onze ballerina’s met glitter dragen of glimmende pumps met pailletten aan hun voeten hebben.

Loopcomfort bij instappers

Instappers trek je heel gemakkelijk aan, maar dat kan er ook voor zorgen dat ze tijdens het lopen wat losjes om de voet zitten. Dit komt het loopcomfort bij je kind niet altijd ten goede. Laat je kinderen dus niet continu op instappers lopen, maar zorg er ook voor dat ze beschikken over bijvoorbeeld degelijke veterschoenen of trendy sneakers. Je vindt ze eenvoudig in ons online assortiment. Niet helemaal tevreden over de instappers die je aangeschaft hebt voor je kinderen? Stuur je online aankopen dan kosteloos retour of ruil ze direct om in één van onze filialen. Betalen kan veilig en vertrouwd via PayPal, creditcard, iDEAL of betaal achteraf met Klarna. Bij vragen staat onze klantenservice zeven dagen in de week voor je klaar.