webshop_category_header_kids_sandalen_d_1280x225_.png
webshop_50-width_kids_sandalen_m_750x598_.png
Roze sandaal
€ 24,99

Roze sandaal

Graceland 

Weinig beschikbaar

Sandalen & slippers voor Kinderen

268 resultaten

Roze sandaal
€ 24,99

Roze sandaal

Graceland

Weinig beschikbaar
Beige sandaal

Online Exclusive

€ 29,99

Beige sandaal

Graceland

Blauwe sandaal

Online Exclusive

€ 29,99

Blauwe sandaal

FILA

Bruine sandaal

Online Exclusive

€ 39,99

Bruine sandaal

FILA

Kindersandalen: luchtig & casual

Sandalen dragen kinderen het liefst als het warm weer is. Ze brengen de voeten extra verfrissing toe. Bij ons vind je onder andere slippers, sandalen en nog meer open schoenen een kind. Maak een keuze uit ons online assortiment en schaf voor je kindersandalen aan.

Kinderen dragen sandalen erg graag

Het hoeft niet per se warm weer te zijn als kinderen open schoenen dragen. Ze vinden het vaak al ideaal dat ze er zo makkelijk in kunnen stappen. Daarnaast geeft het ook gewoon een heerlijk gevoel om met je blote voeten in je schoenen rond te lopen. Wat ook niet vergeten mag worden is dat kindersandalen nu eenmaal al jaren erg in de mode zijn.

Kies voor sportieve en trendy slippers

Veel mensen dragen in de zomer op warme dagen steeds vaker slippers en trendy sandalen. Hetzelfde geldt voor kinderen: open schoenen zijn voor hen op die momenten ook de ideale schoen. Ze passen perfect onder een korte broek of zwembroek en zijn verkrijgbaar in de leukste kleuren en stijlen. Ga voor de rust van een enkele effen kleur of draag wat extremers aan je voeten met meerdere felle kleuren en opvallende details.

Sandalen of teenslippers kopen?

Als je sandalen voor een kind bij ons online bestelt, verzenden wij je bestelling gratis vanaf €24,90. Je betaalt veilig en vertrouwd met creditcard, PayPal, iDEAL of je betaalt achteraf met Klarna. Klopt er iets niet aan je bestelling? Stuur alles dan gratis retour of breng het naar één van onze ruim 145 winkels die verspreid door heel Nederland gelegen zijn. Bij vragen staat onze klantenservice zeven dagen in de week voor je klaar.