Gymschoenen voor Kinderen

10 resultaten

Kinder gymschoenen

Vroeg of laat passeer je als vader of moeder een gymtas ergens in je huis, terwijl er een typisch luchtje je neusgaten binnen dringt. Terwijl je de gymkleding van je koter tussen de gymschoenen vandaan vist, ga je terug in de tijd. Koude kleedkamers en dito douches vliegen in je gedachten voorbij. Net als dat nare gevoel van stress, als je tot de ontdekking kwam dat je je gymspullen vergeten was.

Gymschoenen van klein tot groot

Nu is het de beurt aan jouw energieke kind. Al vanaf de kleuterklas wordt op school aandacht besteed aan voldoende en met plezier bewegen. vanHaren heeft gymschoenen vanaf maat 25 tot en met maat 38. Zo lang je kind naar de lagere school gaat, bestel je iedere klas opnieuw de gymschoenen makkelijk online. Of je koopt ze in een van onze vanHaren winkels.

Gympen met extra grip

Springen, rennen, klauteren en lekker spelen doet je kind het liefst op stevige gympen. De gymschoenen uit onze collectie hebben een stevige zool, voor extra grip op de gladde sportvloer. Deze zolen geven niet af, dus ze mogen in iedere sporthal of gymzaal gebruikt worden. De verstevigde neus voorkomt slijtage en zorgt ervoor dat ze dus langer meegaan. Onze collectie kinder gymschoenen bestaat uit gympen in de kleuren roze, zwart en wit. Allemaal met klittenbandsluiting. Hartstikke handig, want je kind kan al op jonge leeftijd zelf deze gympen aantrekken, dat vindt de juf of meester ook fijn.

Leren gymschoenen

Behalve gympen met klittenbandsluiting, heeft vanHaren ook gymschoenen met elastiek. Deze worden vaak gebruikt voor turn- of danslessen. Deze leren gymschoenen zijn ook verkrijgbaar in roze, zwart en wit. De zool is ook van leer en heeft rubberen inzetstukken. Zo hebben de gymnasten en prima ballerina's extra grip op de hoge balk of de gladde dansvloer.

Witte gympen: een goed begin van iedere sportcarriere

Gaat je kind voor het eerst naar een sportclub? Dan zijn de witte gympen van vanHaren voor indoor sporten een uitkomst voor in ieder geval de eerste trainingen. Je hebt ze toch al aangeschaft voor de gymles op school en je zoon of dochter kan in alle rust de gekozen sport een paar keer uitproberen. Ook de zwarte gympen zijn absolute toppers. Ze passen bij ieder sporttenue, maar doen het 's zomers ook goed onder een jeans of shorts.

Online kinder gymschoenen kopen

Soms sta je ineens voor een raadsel. Heb je vorige maand nog nieuwe gymschoenen gekocht, zijn ze nu alweer te klein. Een kindervoet groeit met sprongen en daarom is het belangrijk dat je ook de gymschoen van je kind regelmatig controleert. Ook al wordt deze minder gedragen dan een gewone kinderschoen, juist met sporten heeft de kindervoet goede ondersteuning nodig. Gelukkig is de online schoenenwinkel van vanHaren 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Een kinder gymschoen heb je dus zo besteld. En als je de gympen op werkdagen voor 21.00 uur besteld, worden ze de volgende dag al thuisbezorgd. En dat alles voor hele kleine prijsjes. Precies wat je nodig hebt, als je voor een jong gezin zorgt.