H6-desktop-hero-brands-crocs-women-1440x383-0721.jpg

Crocs

1 resultaten

Blauwe clog

Nieuw

€ 34,99

Blauwe clog

Crocs

Weinig beschikbaar

Crocs - lichtgewicht comfort

Ben je op zoek naar waterschoenen, sandalen, slippers, of binnenschoenen? Crocs zijn een van de meest veelzijdige casual schoenen. Bij vanHaren vind je een breed aanbod lichtgewicht Crocs. Deze luchtige schoenen zijn comfortabel, betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Crocs - teenslippers, clogs en sandalen

Crocs waren oorspronkelijk bedoeld als bootschoenen, maar al snel veroverden deze comfortabele schoenen de hele wereld. Inmiddels zijn er sinds 2002 al meer dan 300 miljoen paar Crocs verkocht. Crocs zijn verkrijgbaar als teenslippers, clogs en sandalen, in de meest uiteenlopende kleuren en maten: van maat 20 tot en met 46.

Crocs schoenen worden gemaakt van een lichtgewicht materiaal, dat Croslite wordt genoemd. Croslite is een soort schuimhars dat soepel, heerlijk licht en luchtig, maar ook erg sterk is. Dit materiaal in combinatie met de eenvoudige, maar ergonomische designs, zorgt voor extreem veel comfort. Bovendien zijn Crocs makkelijk schoon te maken met wat water en zeep.

Crocs - voor in het water en op het land

Behalve licht en comfortabel, zijn Crocs ook waterbestendig én slipvast. De schoenen van dit merk zijn daarom - net als de badslippers en waterschoenen - ideaal voor bij het zwembad, op het strand, of in de sauna. Maar je kunt Crocs ook als gewone schoenen dragen, met of zonder sokken. Ze zijn niet voor niets populair binnen beroepen waarbij je veel moet staan of lopen.

Crocs zijn de perfecte schoenen voor kinderen. Kinderen schieten ze makkelijk even aan en kunnen er heerlijk mee buiten spelen of zelfs naar school gaan. Dankzij de luchtige ventilatiegaatjes zal je kind niet snel last krijgen van warme voeten. Ook voor in huis zijn Crocs ideaal, voor zowel jong als oud.

Bestel Crocs voordelig bij vanHaren

Bij vanHaren bestel je je favoriete Crocs wel heel eenvoudig en voordelig. Door gebruik te maken van de verschillende zoekfilters, vind je snel de juiste Crocs sandalen, teenslippers of clogs. Als je ze op een werkdag voor 21.00 uur bestelt, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Wij bezorgen gratis vanaf €24,90.

Ben je toch niet helemaal tevreden, of had je liever een maatje kleiner of groter? Dan is dat geen probleem. Ruilen en retourneren is namelijk gratis. Via de post of door een bezoek te brengen aan een van onze vele winkels, net wat jou beter uitkomt. Heb je nog vragen? Onze klantenservice is zeven dagen in de week bereikbaar en helpt je graag.