elefanten

2 resultaten

Elefanten schoenen koop je bij vanHaren

De Star Collection van het merk Elefanten: A Star is Born, is een betaalbare en trendy collectie kinderschoenen met de perfecte schoen voor iedere levensfase. De collectie is opgebouwd vanuit drie belangrijke fases, waarin de ontwikkeling van kindervoetjes nauwlettend in de gaten is gehouden. De meisjes- en jongensschoenen van Elefanten zijn gemaakt voor sterren. Comfort en stevigheid zie je als een rode draad er steeds weer in terug. De schoenen van de Star Collection zijn leer gevoerd en stuk-voor-stuk met de hand gemaakt.

Fase 1, maat 17 t/m 20

Ook in de box of op een speelkleed is het fijn als de allerkleinste voetjes lekker warm worden gehouden. In fase 1 van de Star Collection staat lekker rondkruipen dan ook centraal. Deze trendy collectie aan babyschoentjes biedt een uitgebreid assortiment aan zachte schoentjes met een soepele beschermlaag, zodat de kleine zich altijd warm en comfortabel voelt.

Fase 2, maat 19 t/m 22

In fase 2 wordt er vooral rekening gehouden met de eerste stapjes die in deze fase worden gezet. De hippe schoentjes bieden een goede ondersteuning zodat de voetjes van jouw kind goed worden beschermd.

Fase 3, maat 20 t/m 24

In de laatste fase van de Star Collection, fase 3, is het voor jouw mini-star geen probleem om zijn of haar beste beentje voor te zetten. De schoenen hebben een stevig profiel en ook de bumperneuzen dragen bij aan extra bescherming waardoor zij wel tegen een stootje kunnen. Jouw kind is klaar om zelfstandig op ontdekkingsreis te gaan en de wereld in stijl en op eigen benen te verkennen.

Kom je snel kijken?

De Star Collection van Elefanten is exclusief verkrijgbaar bij vanHaren in 53 geselecteerde winkels en natuurlijk kun je ook online kinderschoenen en babyschoenen kopen via vanharen.nl. Kijk op elefanten voor een winkel bij jou in de buurt.