KangaRoos

0 resultaten

KangaROOS kinderschoenen

Ken je ze nog van je eigen jeugd? De comfortabele sneakers met de typische kangoeroe op de zijkant van de schoen: KangaROOS. Al sinds 1979 zijn de schoenen van dit wereldmerk razend populair. Ben je inmiddels op zoek naar een paar goede schoenen voor je kind? Bij vanHaren vind je deze nog altijd modieuze KangaROOS sneakers, voor zowel meisjes als jongens. Altijd voor een zacht prijsje!

KangaROOS sneakers - grote stappen met een buideltje

Als enthousiast hardloper kwam de Amerikaanse Robert Gamm op de perfecte oplossing voor de sleutel die hij tijdens het hardlopen vast moest houden: waarom niet sportschoenen ontwerpen met een klein zakje? Het was 1979 en de KangaROOS schoenen waren geboren. Niet alleen het zogenaamde buideltje gaven de schoenen deze naam, maar ook de snelheid van dit atletische dier: een kangoeroe springt per stap maar liefst zo’n 8 meter ver. Inmiddels worden deze populaire schoenen in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht. Met nog steeds hetzelfde uiterlijk als de oorspronkelijke modellen geven KangaROOS een nostalgisch gevoel. Het kleine zakje is misschien niet meer typerend voor KangaROOS sneakers, maar de techniek heeft niet stilgestaan - met nóg betere zolen en het perfecte pascomfort als gevolg. Je kind kan er dus heerlijk op rennen en spelen zonder zere voeten te krijgen.

KangaROOS comfortabele kinderschoenen

In de vanHaren online collectie hebben we leuke en vrolijke KangaROOS kinderschoenen in verschillende kleuren, zoals roze, grijs en zwart. KangaROOS sneakers zijn er voor zowel de allerkleinsten vanaf maat 22 - als voor grotere kinderen tot en met maat 35. Springt je kind graag van het klimrek af? Geen probleem! De stevige en dikke zolen zorgen ervoor dat je kind zacht neerkomt zonder pijnlijke voeten. Ook voor meisjes en jongens die nog niet zelf hun veters kunnen strikken zijn deze schoenen ideaal: meerdere modellen hebben een klittenband schoenen, zodat je kind ze zelf eenvoudig aan en uit kan doen.

KangaROOS kinderschoenen online bestellen

Niets is gezelliger dan samen met je kind shoppen - online op de bank! Bekijk samen de verschillende modellen en vind de perfecte KangaROOS kinderschoenen voor meisjes of jongens. Kindervoeten groeien snel, maar dat is met de scherpe prijzen van vanHaren geen enkel probleem. Zijn de voeten van je zoon of dochter toch al groter dan je dacht? Bij ons kun je producten gelukkig eenvoudig én gratis ruilen of retourneren. Stuur ze op per post of kom langs in een van onze vele winkels. Bovendien hoeft je kind niet lang zonder de nieuwe schoenen te zitten: bestel ze op een werkdag voor 21.00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis.