Reebok

0 resultaten

Reebok sneakers

De firma J.W. Foster and Sons in Bolton werd in het jaar 1895 opgericht in het Verenigd Koninkrijk. De grootste belevenis voor dit familiebedrijf was dat ze sportschoenen mochten maken die bij de Olympische Zomerspelen 1924 werden gedragen. In 1958 startten twee kleinkinderen van de oprichter een nieuw bedrijf dat onder de naam Reebok bekend werd. In 1979 kwam Reebok in Amerikaanse handen en CEO Paul Fireman verkocht Reebok in 2006 aan Adidas. Het samengevoegde concern werd hiermee het eerste sportmerk, vóór Nike.

Reebok herenschoenen: Goede kwaliteit voor een lage prijs

Een kenmerkende eigenschap van Reebok is het rijke kleurenpalet waaruit de collectie is opgebouwd. Het sneakermerk ziet het liever niet alleen maar zwart-wit ziet en daarom kun je naast de basiskleuren ook kiezen voor onder andere hemelsblauwe, felgroene of okergele kleuren. Qua model is er aan Reebok herenschoenen ook veel keuze: een sneaker met een echte sportieve look of eentje die mooi afkleed onder een net pak.

Reebok damesschoenen: Perfect voor elke dag

Als je een dagje shoppen of een sportieve activiteit op de agenda hebt staan, is de dag doorkomen zonder pijnlijke voeten uiteraard gewenst. Een sportieve damessneaker van Reebok is geschikt voor zowel een sportief als een geklede gelegenheid. Met Reebok damesschoenen heb je niet alleen een mooi ontworpen model, maar ook een comfortabele schoen. Voor een casual look met een lekkere nonchalante twist zit je met Reebok op het juiste adres.

Reebok kinderschoenen: Lekker kleurrijk!

Reebok kinderschoenen zijn het beste te omschrijven als sportief, comfortabel, duurzaam en kleurrijk en dat allemaal voor een eerlijke prijs. In onze webshop vind je een ruime collectie Reebok kinderschoenen. Of je nu op zoek bent naar een sneaker voor op het voetbalveld, op het schoolplein of een feestje; er zit altijd iets naar smaak tussen. Voor kinderschoenen die multifunctioneel inzetbaar zijn en het nodige comfort bieden vind je in Reebok het juiste antwoord.

Reebok kopen met korting

Ook bekende sneakermerken zoals Reebok gaan regelmatig in de sale bij vanHaren. Dus, ben je op zoek naar een paar hippe en goedkope sneakers? vanHaren!