Vero Moda

0 resultaten

Nieuw bij vanHaren: VERO MODA

Het Scandinavische modemerk VERO MODA maakt deel uit van de BESTSELLER familie: een wereldwijd en succesvol Deens familiebedrijf en grondlegger van zo’n twintig modemerken, zoals Selected Femme, ONLY en VILA.

Kenmerkend aan de collectie van VERO MODA zijn de eenvoud, passie, ervaring en kennis die aan ieder ontwerp duidelijk ten grondslag liggen. VERO MODA is sinds 1987 niet weg te denken uit het modebeeld en is hét antwoord op modieuze en kritische vragen van jonge, trendy vrouwen die op zoek zijn naar de nieuwste trends. VERO MODA biedt een uitbundige en toegankelijke kijk op mode en maakt ‘high fashion’ bereikbaar voor iedereen.

Perfect match

Een samenwerking met VERO MODA schoenen lijkt dan ook een vrij voor de hand liggende, daar het een perfecte aanvulling is die naadloos aansluit op de vanHaren collectie. Van sportieve sneakers tot hippe sandaaltjes en trendy instappers. Beide modemerken hebben het nodige zelfvertrouwen en de overtuiging om in stijl steeds weer staande te blijven in een continu veranderlijke modewereld. We zijn niet alleen erg trots en blij met de samenwerking met VERO MODA, maar kijken er vooral naar uit om met gebundelde krachten de modewereld nét dat beetje extra kleur te geven.

VERO MODA kopen

Koop VERO MODA online bij vanHaren of ga naar één van onze filialen. De mooiste VERO MODA schoenencollectie shop je vandaag nog online bij vanHaren!