Zolen

24 resultaten

Inlegzolen en gelzooltjes: voor een gezonde voet

Je voeten vormen de basis van je lichaam. Voetklachten kunnen daarom een grote impact op je welzijn hebben. Gezonde voeten maken op meerdere plekken contact met de ondergrond. Bij probleemvoeten wordt de druk die ontstaat tijdens het lopen niet optimaal over de hele voet verdeeld. Hierdoor ontstaan allerlei ongemakken en kun je op de lange termijn zelfs chronische klachten krijgen.

Gel inlegzolen voor ultiem voetcomfort

Heb je last van een holvoet, platvoet of een doorgezakte voorvoet? Bij ernstige afwijkingen is het altijd raadzaam om een professional te raadplegen, zoals een podotherapeut. Bij lichte afwijkingen en ongemakken kunnen gewone inlegzolen echter goed helpen. Ook bij lichte vormen van hielspoor, een overbelaste enkel of kramp in de kuit kan een inlegzool een oplossing zijn. Een veelgebruikte oplossing voor alledaagse voetproblemen zijn gelzolen. Dit type inlegzool absorbeert schokken, verdeelt de druk over de voet en voorkomt een vermoeid of branderig gevoel. Ook bij lichte gewrichtsklachten elders in het lichaam, zoals in de knie of in de heup, kunnen gelzooltjes uitkomst bieden. Daarnaast zijn er comfort inlegzolen, een combinatie van leer en gel, die de onderzijde van je voet licht masseren tijdens het lopen. Heb je het liefst een zool die optimale steun geeft op pijnlijke plekken? Een zool van memoryfoam vormt zich al na enkele keren dragen volledig naar jouw voet.

Inlegzolen voor andere voetproblemen

Heb je geen problemen bij het lopen, maar soms wel last van overmatig zweten? Ook dan kan een inlegzool heel wat ongemak verhinderen. Kies bijvoorbeeld voor een inlegzool die aan de bovenzijde van badstof is voorzien. Dit materiaal droogt snel en voelt heerlijk zacht aan en is dit type zool wasbaar. Ook zijn er leren zolen die met actieve koolstof hinderlijke geurtjes tegengaan. Bovendien blijft de binnenzijde van je schoen droog, schoon en heel. Inlegzolen zijn te gebruiken in sportschoenen, maar ook in reguliere schoenen of sneakers. Wanneer je graag high heels draagt, kan het slim zijn om een kleinere zool aan te schaffen die met name de voorkant van de voet ondersteunt.

Bestel je zooltjes zonder zorgen

Bestel nu snel en makkelijk de juiste inlegzolen, tegelijk met de aankoop van je nieuwe paar schoenen, verzorgingsproduct of andere accessoires. Ruilen en retour zenden is bij vanHaren geen probleem. Heb je vragen over je product of je bestelling? Onze klantenservice beantwoordt ze graag en is zeven dagen per week bereikbaar.