Sneakers

1067 resultaten

Witte sneaker

-30%

€ 27,99 € 39,99

Witte sneaker

Oxmox

Witte sneaker

-50%

€ 19,99 € 39,99

Witte sneaker

Oxmox

Witte sneaker

-30%

€ 27,99 € 39,99

Witte sneaker

FILA

Zwarte sneaker
€ 29,99

Zwarte sneaker

Vty

Weinig beschikbaar

Sneakers: witte sneakers, heren sneakers, zwarte sneakers en meer...

Droegen we voorheen sportschoenen enkel naar de sportschool of een ander sportief evenement; tegenwoordig maak je met een sneaker een hip statement. Daarom kiezen we niet meer alleen voor comfort, maar ook voor kleur. Dankzij de comfortabele fit zijn sneakers niet alleen je beste vrienden op het sportveld, maar ook op een festival, een feestje of een avond stappen. Oftewel, de ouderwetse sportschoen is streetwise geworden en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En dat belooft nog wat voor de toekomst, want de sneaker heeft z’n piek nog lang niet bereikt.

Sneakers voor iedereen

Trek onder een lange rok of een broek met flared legs een hippe gymp aan en creëer een lekkere eigenwijze en eigentijdse urban look. En voor de heren, strak in het pak of een nette pantalon aan? Met een witte of zwarte sneaker kleed je het geheel altijd in stijl af. Vooral voor kids is dit een perfect model. Shop daarom goedkope sneakers met fun voor kinderen: Voor voetjes in de groei is comfort prioriteit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig is dat bij vanHaren geen probleem.

Trendy topmerken sneakers

Je shopt populaire en toonaangevende (sport)merken zoals Skechers en oldschool (sport)merken zoals Reebok, adidas, FILA, Puma en Nike. Op zoek naar een klassieke versie, een hoge sneaker of juist lage? In onze Online shop vind je ze in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen zoals leren of suède modellen. Diverse trendy stappers met hippe motieven, camouflage print of gekke felle kleuren zijn slechts een muisklik van je verwijderd.