Waterschoenen

0 resultaten

Waterschoenen

Niet alleen voor de zwemles of het diplomazwemmen is een waterschoen een goede koop, maar ook voor de vakantie of waterpret in de tuin is het een hele slimme koop. Een waterschoen is geen overbodige luxe. Behalve dat de schoenen perfect zijn voor watersporten, kun je voor een duik in een natuurbad ook heel goed een waterschoen gebruiken. Je voeten kun je namelijk niet goed genoeg beschermen. Zet daarom een paar waterschoenen vandaag nog op je vakantiechecklist of boodschappenlijst. Bescherm op vakantie je voeten tegen bijvoorbeeld zee-egels en schelpen, maar ook aan takken en gesteente kun je, je voeten akelig bezeren. Zoek je alleen bescherming buiten het water? vanHaren heeft ook een ruime collectie slippers.

Waterschoentjes voor kinderen

We bieden diverse waterschoenen voor jongens en meisjes. De klassieke transparante en synthetische waterschoen met gespsluiting is nog steeds een veel verkocht en functioneel model, maar tegenwoordig vind je waterschoenen in alle soorten en maten. Ideaal voor watersporten zijn bijvoorbeeld de waterschoenen van textiel van Blue Fin met een aantrekkoord en rubberen zool, maar ook de kunststof Free & Fun instapper biedt wat je mag verwachten van een waterschoen. Voor welke waterschoen je ook kiest, voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. De waterschoenen van vanHaren passen door de lage prijzen bij ieder gezin. Shop snel je waterschoenen en neem op vakantie met een gerust hart een duik in het diepe.

Bestel je waterschoenen zonder zorgen

Bestel nu snel en makkelijk je waterschoenen! Je filtert eenvoudig op maat en kleur. Passen de waterschoenen, ondanks de juiste maat, toch niet perfect? Je kunt de waterschoenen gratis retourneren bij vanHaren! Heb je vragen over je product of je bestelling? Onze klantenservice beantwoordt ze graag en is zeven dagen per week bereikbaar.