Zaalschoenen

3 resultaten

Zaalschoenen koop je bij vanHaren

Ben je een fanatiek beoefenaar van een zaalsport en kun je wel een nieuw paar zaalschoenen gebruiken? Zoek dan niet verder, want bij vanHaren vind je een uitgebreid assortiment zaalschoenen voor dames, zaalschoenen voor heren en zaalschoenen voor je kind. Oftewel, als het hele gezin indoorschoenen nodig heeft, zit je goed bij vanHaren.

Zaalschoenen voor indoorsporten

Omdat vooral de ondergrond bij een binnensport anders is dan bij een buitensport is het belangrijk goed te letten op de onderzool. Behalve vanwege de wendbaarheid is de zool ook belangrijk voor de wrijving met de binnenvloer wat weer bepalend is voor de grip en snelheid. Een sterke en flexibele onderzool van kunststof bijvoorbeeld, geeft de nodige steun en stabiliteit. Ook is het bij een binnensport gewenst dat de zool geen strepen achterlaat en zijn de zolen van indoorsportschoenen vaak licht gekleurd.

Indoorschoenen voor dames, heren en kinderen koop je bij vanHaren

Of je nu gaat handballen, volleyballen of zaalvoetballen, vanHaren biedt een uitgebreide en betaalbare collectie zaalschoenen voor het hele gezin. Merken zoals Vty, adidas en Nike houden rekening met de wensen van iedere indoorsportliefhebber, van jong tot oud. Shop vandaag nog zaalschoenen voor het hele gezin en kom weer een paar seizoenen lekker sportief vooruit.