topdealweken_category_header_dames__d_1280x225.png

Topdeals

0 resultaten

Topdeals

Bij vanHaren zijn we gek op schoenen en accessoires, zoals rugzakken en sokken. Deze liefde delen we graag met je met een uitgebreide collectie schoenen voor het hele gezin. Of je nu een fashionista bent met een schoenentik of regelmatig te maken hebt met de groeispurt van je kind(eren), van schoenen krijg je nooit genoeg. Daarom staat vanHaren voor grote merken en kleine prijzen. En als je onze website regelmatig bezoekt, heb jij misschien ook nog het geluk dat jouw favoriete schoenen voorbij komen als Topdeal.

Iedere twee weken nieuwe Topdeals

Elke twee weken staan er nieuwe Topdeals voor je klaar in onze folder en op onze website. De kortingen op schoenen en accessoires lopen op van 20% tot wel 50%. Waanzinnig toch?! Mis ze niet en houd je brievenbus in de gaten voor onze folder, bezoek onze website of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zelfs wie niet van shoppen houdt, wordt hier vrolijk van.

Hoge korting en lage prijzen

Regelmatig geeft vanHaren hoge korting op de toch al lage schoenenprijzen uit de dames-, heren- en kindercollectie. Alle merken uit onze hele schoenencollectie doen mee. Van Nike, adidas, Fila en Puma tot Elefanten, Graceland, Gallus en Borelli, het zijn allemaal perfecte Topdeals. Natuurlijk vinden we het leuk als je een van onze vanHaren winkels bezoekt. Er zijn ruim 145 vestigingen, dus heel waarschijnlijk is er ook bij jou een in de buurt. Heb je geen tijd om in de winkel onze schoenen te komen passen? Dan bestel je ze gewoon online, ook onze Topdeals! Je betaalt gemakkelijk online via PayPal, creditcard, iDEAL of achteraf met Klarna. Bestel je op werkdagen voor 21 uur, dan ontvang je je bestelling al de eerstvolgende werkdag. Is de kleur of de maat niet goed van de schoenen die je besteld hebt? Je kunt ze in al onze filialen kosteloos terugbrengen of je stuurt ze gratis naar ons retour. Heb je verder nog vragen? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar! Of kijk eens bij onze FAQ’s. Hier geven we antwoord op de meest gestelde vragen over bestellen, levering, inloggen en betalen.

Schoenen sale

We vernieuwen regelmatig onze schoenencollectie. Je loopt er dus altijd volgens de laatste mode bij. En een nieuwe collectie betekent ruimte maken op de schappen; het is sale! Tijdens de sale profiteer je van extra hoge kortingen op schoenen. Houd onze website en folder in de gaten, zodat je niets mist.

Je steunt Stichting Hulp

Wist je dat wij met een deel van onze winst hulpprojecten in Europa, India, Afrika en Moldavië financieren? Stichting Hulp is de Nederlandse benaming van Stichting Word & Tat welke is opgezet in 1977 door onze moedermaatschappij Deichmann. Deze stichting heeft als doel mensen in de armste regionen van wereld te helpen en heeft inmiddels al enorme resultaten bereikt. Op onze website lees je meer over het werk dat deze Stichting verricht. En het goede nieuws is dat jij, door jouw schoenen bij vanHaren te kopen, hieraan bijdraagt. Zo geniet je nog meer van je nieuwe schoenen.