Slippers voor Dames

203 resultaten

Zwarte slipper

Topdeal

€ 14,99 € 19,99

Zwarte slipper

Easy Street

Zwarte slipper

Topdeal

€ 9,99 € 19,99

Zwarte slipper

Oxmox

Witte slipper

Topdeal

€ 14,99 € 19,99

Witte slipper

Easy Street

Zwarte slipper

Topdeal

€ 12,99 € 19,99

Zwarte slipper

Easy Street

Slippers voor dames

Diende de slipper voorheen vooral een praktisch nut, tegenwoordig is het een echte fashionstatement. Dat het schoeisel ‘toevallig’ ook lekker comfortabel en makkelijk draagt, lijkt ondergeschikt en slechts mooi meegenomen. Je ziet flipflops (teenslippers) steeds meer buitenshuis en in het straatbeeld verschijnen. Heb jij de fake fur slippers al gespot? Oftewel, de variant met een (nep) bont beklede band over de wreef? Je ziet ze vaak in gekke en opvallende kleurtjes en ze zijn erg populair onder de dames. Een andere favoriet is de slipper met een sleehak. Jazeker, ook een slipper met hak mag niet aan jouw zomergarderobe ontbreken.

Van badslipper tot trendy teenslipper

Een slipper draag je met gemak het hele jaar door. Je schiet er in tegenstelling tot een sandaal lekker snel in, waardoor je ook in de winter wellicht voor een teenslipper kiest; ’s avonds in huis, wanneer je naar de sportschool of op vakantie gaat. In de zomer draag je ze onder je dagelijkse outfit, maar ook onder een jurk kleedt een nette slipper, met steentjes bijvoorbeeld, mooi af. Het kan en mag allemaal. En omdat je ze in veel verschillende en goedkope varianten vindt in onze Online shop, koop je makkelijk meerdere paren tegelijkertijd. Zo kun je eindeloos combineren

Slippers in grote maten

Wil je een zomerse leren slipper, maar leef je op grotere voet en heb je een maatje meer? Bij vanHaren is dit geen probleem! In onze Online shop vind je betaalbare damesslippers in grote maten. De collectie is lekker divers én met de deugdelijkheid die je van ons gewend bent. Want comfortschoenen en betaalbare kwaliteit blijft bij vanHaren uitgangspunt nummer één. Toch op zoek naar een praktische slipper in de vorm van een dames waterschoen, ook die zijn verkrijgbaar bij vanHaren.