Teenslippers voor Dames

5 resultaten

Teenslippers voor dames

Teenslippers zijn net als badslippers en sandalen echte must-haves voor in de zomer. Je draagt ze op het strand, slentert ermee over de camping of danst erop tot de zon ondergaat. Teenslippers voor dames zijn meestal gemaakt van rubber en kunststof, waardoor ze gewoon nat mogen worden. Dat is niet alleen handig voor op het strand, maar ook als je ’s avonds na een lange dag buiten onder de campingdouche springt. Bij vanHaren verkopen we verschillende dames teenslippers in leuke, vrolijke zomerkleuren van geliefde merken als FILA, Esprit en Blue Fin.

Teenslippers of toch liever badslippers?

Het verschil tussen badslippers en teenslippers voor dames is het materiaal en de band waarmee de slippers aan de voeten blijven zitten. Badslippers zijn meestal volledig gemaakt van kunststof en zijn daarom harder dan teenslippers. Daarnaast loopt er een brede band over de wreef, terwijl er bij teenslippers een dunne band tussen de eerste en de tweede tenen loopt. Badslippers zitten over het algemeen iets steviger om de voeten heen en verlenen dus iets meer houvast. Teenslippers voelen daarentegen wat zachter aan. Zowel badslippers als teenslippers voor dames kun je makkelijk combineren met al je zomerse looks.

Betaalbare dames teenslippers

Teenslippers hebben vaak veel te verduren. Ze worden nat, vies en vaak trekken we ze de hele zomer niet meer uit. Het kan dus gebeuren dat ze maar een paar seizoenen meegaan. Met de lage prijzen van vanHaren is dat gelukkig geen ramp. De meeste modellen teenslippers voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus waarom bestel je niet meteen een extra paar? Ben je op zoek naar zomerschoenen die net zo lekker zitten als teenslippers, maar die je ook kunt dragen als je het strand een keer besluit te verlaten? Muilen zien er stijlvol en gekleed uit. Ze zijn gemaakt van leer, hebben een zool met touwlook of hebben een siergesp op de band. Ook instappers zijn geliefde zomerschoenen. Ze combineren comfort met een casual-chique look en zijn echte favorieten.

Klaar voor de zomer met vanHaren

Bij vanHaren koop je betaalbare zomerschoenen van geliefde merken zoals Graceland, Esprit, 5th Avenue en FILA. Onze schoenen zitten lekker, zien er mooi uit en passen bij verschillende stijlen. De teenslippers voor dames zijn al jaren echte bestsellers en zijn voor ons onlosmakelijk verbonden met het gevoel van vrijheid dat hoort bij de zomer. Schoenen uit, teenslippers aan: wij hebben er zin in.