webshop_category_header_heren_sneakers_d_1280x225_.png

Sneakers voor Heren van adidas

38 resultaten

Witte Courtbeat

-30%

€ 48,99 € 69,99

Witte Courtbeat

adidas

02300949
€ 59,99

02300949

adidas

Witte Hoops 3.0
€ 64,99

Witte Hoops 3.0

adidas

Weinig beschikbaar
Witte Hoops 3.0
€ 64,99

Witte Hoops 3.0

adidas

Weinig beschikbaar
Beige Daily 3.0
€ 69,99

Beige Daily 3.0

adidas

Weinig beschikbaar
Grijze Courtbeat

-30%

€ 52,49 € 74,99

Grijze Courtbeat

adidas

Weinig beschikbaar

Sneakers voor Heren

De sportschoen zoals we die tot een aantal jaar geleden nog kende, is niet meer. De 'ouderwetse' gymp heeft plaatsgemaakt voor de nieuwetijdse sneaker. Deze revolutie van de sportschoen hebben we te danken aan de tijdloze eenvoud en het comfortabele gemak van dit model. De sportieve gymp is in de loop der jaren getransformeerd tot de hippe sneaker en je kunt het zo hip maken als je zelf maar wil; of je nu een sportief type bent of ‘kantoor klassiek', een goed paar past iedereen.

Casual of gekleed een sneaker kan altijd!

Festival lovers opgelet; staat er binnenkort een festival op de planning en wil je er niet alleen uber hipster bij-, maar ook comfortabel rondlopen, neem dan snel een kijkje in onze online collectie. Je shopt er trendy hoge en lage modellen in de meest uiteenlopende kleuren. Zo vind je er niet alleen sneakers in zwarte of witte tinten, maar ook blauwe of rode, om letterlijk kleur te bekennen wanneer je daar zin in hebt. In onze Online shop, koop je betaalbare sneakers van het merk Skechers en oldschool (sport)merken zoals Reebok, adidas, FILA, Puma en Nike.

Mannen sneakers ook chique

En mannen, wist je dat je een sneaker tegenwoordig ook onder een net pak kunt dragen? Sterker nog, juist door je outfit af te stylen met een sneaker in plaats van een leren veterschoen, geef je het geheel een onverwachte hippe en classy twist. Al met al, redenen genoeg om je collectie snel aan te vullen met een nieuw paar, want van een goed stel sneakers heb je, één krijg je, nooit genoeg.